Плоска керамічна черепиця — сучасна та функціональна

Покрівельне покриття передусім має бути міцним і щільним, а також мати естетичні якості. Якщо ви хочете підкреслити сучасний характер будинку, то ідеальним вибором буде керамічна черепиця. Досконалі параметри використання та проста мінімалістична форма забезпечать високоякісне покрівельне покриття з бездоганним виглядом.
 


Позачасовий дизайн

Приклади плоскої керамічної черепиці можна знайти в пропозиції компанії CREATON (DOMINO®, SIMPLA®, VISIO® тощо). Ця черепиця виготовлена з добірної глини, збагаченої інгредієнтами для її вдосконалення. Черепиця має просту форму та гладку однорідну текстуру, тому добре підходить для різних типів покрівель, хоча найвигідніше використовується як покрівельне покриття будівель з великими формами та сучасним дизайном.

Плоска керамічна черепиця може бути природного кольору, а також, завдяки ангобованню або глазуруванню, — різних кольорів: від стриманих (NUANCE) до виразніших (FINESSE і NOBLESSE). Вони створюють унікальні, сучасні, функціональні покрівельні покриття виняткової естетичності, що збігаються зі смаками мешканців будинку.

Плоска керамічна черепиця - Позачасовий дизайн
Плоска керамічна черепиця - Досконала міцність і щільність

Досконала міцність і щільність

Завдяки вдосконаленій технології виробництва плоска керамічна черепиця чудово захищає скат покрівлі. Передусім вона міцна та стійка до зовнішніх чинників і забезпечує покрівлі достатньо вентиляції. Черепиця гарантує щільне покриття без розділювальних ліній (більшість моделей оснащено високими бічними та верхніми замками), що запобігає проникненню дощу й снігу. 

Відносно велика вага плоскої керамічної черепиці означає, що навіть при сильному вітрі покрівля буде стабільною. Перевага цієї черепиці також у легкій і недорогій заміні в разі пошкодження скату покрівлі — замінюються лише поодинокі черепиці. Процеси ангобування та глазурування забезпечують черепицю не тільки привабливими фарбами, але й високою стійкістю до мохів, лишайників і рослин. Це особливо цінується, коли будинок розташований біля зелених зон.


Легкий монтаж
 

Великі розміри плоскої керамічної черепиці та практичні вкладки роблять її надзвичайно ефективною, а монтаж — швидким і безпроблемним. Для оптимізації монтажних робіт варто купувати черепицю у виробників, які пропонують готові системи покрівлі з хорошою взаємодією елементів. 

Черепиця може бути покладена традиційним способом (за прикладом шахової дошки) або методом, що полегшує її пристосування до покрівельних крокв, тобто з переміщенням наполовину. Однак, незалежно від способу покладення черепиці, обидва способи гарантують однаково високий ступінь щільності покрівлі.

 

Універсальне рішення

Плоска керамічна черепиця — це не тільки чудове рішення для покрівель з простою конструкцією. Вона також  ідеально пасує до поверхонь з набагато складнішою структурою, де є, наприклад, численні вигини скату та мансардні вікна різної форми: овальні, трикутні, прямокутні або «бичаче око». У цьому разі корисною буде звичайна черепиця з гострими, прямими або овальними окрайками (наприклад, KLASSIK, AMBIENTE, MANUFAKTUR). Завдяки гладкій і рівній поверхні плоска керамічна черепиця також використовується для фасадів будівель, особливо з нескладною конструкцією, зі скатом покрівлі без карнизів. Такі будинки мають цілісний, гармонійний вигляд.

Досконалі параметри використання та актуальний дизайн роблять плоску керамічну черепицю цікавим продуктом, що ідеально зіставляється з сучасною мінімалістичною архітектурою.

Плоска керамічна черепиця - Універсальне рішення

НАШІ ПРОДУКТИ

Виберіть відповідну групу продуктів і знайдіть продукт, який вас цікавить. Знайдіть потрібну черепицю.