Колір керамічної черепиці — який вибрати?

Для власників будинків колір керамічної черепиці має велике значення, а його вибір є досить складним завданням. Він має пасувати до кольору фасаду, архітектурної концепції, навколишнього середовища та, звичайно ж, збігатися зі смаками мешканців будинку. Якщо ви вподобаєте покриття з керамічної черепиці, то отримаєте унікальну можливість вибирати поміж багатьох привабливих моделей і кольорів.

У колекціях компанії CREATON є найбільша на українському ринку пропозиція майже 300 комбінацій моделей та кольорів керамічної черепиці. Усі продукти мають гарантію використання на 50 років. Керамічна черепиця набуває унікальних кольорів у процесі ангобування або глазурування глини. Завдяки цьому створюються червоні, зелені, сині, мідні моделі та багато інших.

Варто підкреслити, що обидві технології також забезпечують черепиці міцність, стійкість до атмосферних чинників і проростання моху.

 


Ангобування та кольори, що застосовуються

Поціновувачі спокійних, глибоких кольорів найчастіше вибирають ангобовану черепицю з колекції NUANCE®. Під час цього процесу, перед випалом, поверхню черепиці покривають рідкою глиною, збагаченою натуральними барвниками. 

Так створюється черепиця в стриманих кольорах, наприклад, мідному, чорному або коричневому з шовковистою, гладкою, злегка блискучою або матовою поверхнею. Ангобування також підвищує стійкість продукту до несприятливого впливу зовнішніх чинників, подряпин та ударів.

 

Елегантна глазурована черепиця в багатій палітрі кольорів

Якщо ви цікавитеся унікальними, насиченими кольорами, варто звернути увагу на ексклюзивні глазуровані моделі з колекцій FINESSE® і NOBLESSE® з красивою поверхнею, схожою на порцеляну. 

Поміж іншого, тут є черепиця в привабливих тонах: кольору червоного вина, каштанова, кришталево-чорна, темно-синя або темно-зелена. Покриття поверхні безбарвною або кольоровою, подрібненою або розплавленою емаллю також забезпечують чудовий захист від впливу атмосферних чинників та осадження бруду.
 


Черепиця в натуральному варіанті

Цеглясто-червона черепиця зобов'язана своїм кольором залізовмісним сполукам, що містяться в глині, підданій випалу. Кожна модель з гладкою, оксамитовою поверхнею унікальна та представлена в природному відтінку, характерному для глини. 

До цієї групи також належить класична черепиця, яка успішно використовується на невеликих поверхнях зі складними формами. Вона може мати різне оброблення: гладке, грубе, очищене або випалене.

Якщо ви хочете, щоб покрівля будинку відповідала останнім тенденціям моди, вибирайте елегантну черепицю кольору сланцю або чорну, що дуже популярна останнім часом.
Керамічна черепиця, виготовлена з використанням сучасних технологій з добірних відкладень глини й удосконалена за допомогою високоякісних покриттів, надає покрівлі виняткової міцності та унікальної естетичності. 

НАШІ ПРОДУКТИ

Виберіть відповідну групу продуктів і знайдіть продукт, який вас цікавить. Знайдіть потрібну черепицю.