Як зменшити вартість покрівлі

Керамічна черепиця - вибір на роки!

Керамічна черепиця міцна, енергозберігаюча, безпечна та водночас елегантна. Саме тому цей матеріал для покрівлі найчастіше обирають забудовники. 

Однак для того, щоб вибрати моделі найвищої якості з відмінними параметрами та зовнішністю від пропозиції ринку, ми повинні звернути увагу на кілька важливих елементів.

Перш за все, варто обрати продукти від надійних виробників, які мають багаторічний досвід у виробництві керамічної черепиці, які у своєму широкому асортименті також мають комплексні рішення з аксесуарами.
 


Керамічна черепиця - критерії вибору

Покрівля повинна характеризуватися високими технічними параметрами у сфері теплоізоляції та міцності. Дах також є візитівковю будівлі, його найпомітнішим елементом. Ми хочемо, щоб він прикрашав наш дім і, звичайно, щоб подобався його мешканцям. 

Однак, обираючи керамічну черепицю, варто керуватися не лише індивідуальними смаками.

Керамічна черепиця - вибір на роки!

Варто взяти до уваги стиль будинку, тип даху, умови навколишнього середовища в місці зведення будинку. Таким чином ми маємо на вибір черепицю різних форм, розмірів, кольорів та різного покриття. У колекціях CREATON можна знайти чимало привабливих моделей керамічної черепиці, які ми з легкістю адаптуємо для дахів будівель різних архітектурних стилів.

 

Керамічна черепиця і стиль будинку та тип даху

Для дахів будинків мінімалістичного стилю, яким притаманні строгі геометричні форми та помірні кольори, найкраще підійде плоска черепиця різних відтінків сірого та чорного коольорів, які чудово підкреслюють сучасний характер будинку (наприклад SIMPLA, TITANIA). Традиційній архітектурі підходить черепиця типу "луска" (наприклад KLASSIK) та "Дабл S" (наприклад SINFONIE) і "марселька" (наприклад, RATIO, RAPIDO). 

Для дахів зі складною конструкцією з численними перегинами, найкращою буде «луска», яка вирізняється меншими розмірами. Для багатоквартирних будинків та будівель з простими конструкціями та великою площею найкращим вибором є черепиця більших форматів, така як "марселька" з колекції RAPIDO, перевагою якої є також швидкий та ефективний монтаж.

 

Керамічна черепиця і тип покриття 

Покриття черепиці може бути природним або вдосконаленим за допомогою ангобування або глазурування. Під час ангобування та глазурування глини черепиця змінює не лише свій колір, але й збільшує міцність та стійкість до зовнішніх факторів, таких як, наприклад, зазеленіння. Зверніть на це увагу, особливо, якщо ваш будинок знаходиться біля зелених насаджень та місць, що характеризуються підвищеною вологістю повітря.

Процес ангобування або глазурування забезпечує також привабливе забарвлення дахів, що робить їх надзвичайно елегантними. Таким чином, ми можемо обирати між тонованими ангобами з колекції "NUANCE®" і ексклюзивними глазурами з колекції "FINESSE®" або "NOBLESSE®". Покрівля обирається на роки. Керамічна черепиця з відмінними функціональними властивостями гарантує даху наших будинків виняткову довговічність та естетичний вигляд.

НАШІ ПРОДУКТИ

Виберіть відповідну групу продуктів і знайдіть продукт, який вас цікавить. Знайдіть потрібну черепицю.