Керамічні покрівельні аксесуари – особливості та переваги

Керамічні покрівельні аксесуари такі, як,  наприклад фасонна черепиця, бічна черепиця, функціональні та декоративні аксесуари, або  покрівельні стрічки та мембрани, є дуже важливими елементами даху. Завдячуємо їм між іншим довговічністю даху, естетичною обробкою країв покрівельних конструкцій, а також безпечним примиканням із димоходом та вентиляцією. 

Для отримання захоплюючого результату у вигляді чудового даху з відмінними функціональними властивостями, необхідно використовувати оригінальні аксесуари, що входять до складу пропозицій перевірених виробників.



Системні рішення – широкий вибір покрівельних аксесуарів

У колекціях з керамічної черепиці CREATON можна знайти моделі для одно- та багатоскатних дахів сучасного та класичного стилю з натуральною, ангобованою або глазурованою поверхнею. 

Ми підберемо відповідні аксесуари до всіх типів черепиці, що дозволить повністю покрити дах та забезпечить його міцність та естетичний вигляд.

Керамічні покрівельні аксесуари - широкий вибір покрівельних аксесуарів
Керамічні покрівельні аксесуари - довговічність та естетика даху

Встановлення оригінальних аксесуарів, пристосованих до даної колекції черепиці даху, дозволить вам уникнути високих витрат, пов'язаних з ремонтами та навіть змінами покрівлі. Черепиця та аксесуари компанії мають 50-річну гарантію експлуатації. 

Системні рішення, запропоновані компанією CREATON, дозволяють створити покрівлю, що має гармонійний вигляд, оскільки всі її елементи узгоджені з огляду на колір, форми та поверхні. 

 

Аксесуари - довговічність та естетика даху

Серед безлічі керамічних покрівельних аксесуарів знаходиться також фасонна черепиця. До цієї групи відноситься бічна черепиця, яка призначена для елегантної обробки фронтонів, половинчата черепиця, яка полегшує вкладання черепиці вздовж похилих країв, а також подвійна черепиця, яка дозволяє закривати замки базової черепиці. 

На додаток до формової черепиці, важливою частиною даху є також гребінь зі з'єднувачами, підгребенева вентиляційна черепиця та прохідна черепиця.  Ці аксесуари гарантують архітектурну цілісність даху та забезпечують відмінну герметичність.


Керамічний вентиляційний гребінець

Оптимальну вентиляцію та ефективний захист від проникнення дощу та вологи можна отримати за допомогою з'єднання гребеня, підгребенавої вентиляційної черепиці та гребеня, які закріплені за допомогою запатентованої системи монтажу FIRSTFIX®. Застосування такого рішення гарантує не лише високу міцність покрівельної конструкції, але й відмінні естетичні якості. А завдяки спеціальним затискачам із нержавіючої сталі, монтаж відбувається легко та швидко.

Надзвичайно важливу роль у забезпеченні належної вентиляції всередині будівлі грають каміни, вентиляційні установки та димоходи. Поміж покрівельних аксесуарів марки CREATON знаходяться керамічні димоходи SIGNUM®, які відмінно ущільнюють покрівлю в місцях закінчення вентиляційних каналів.

Керамічні покрівельні аксесуари - керамічний вентиляційний гребінець

НАШІ ПРОДУКТИ

Виберіть відповідну групу продуктів і знайдіть продукт, який вас цікавить. Знайдіть потрібну черепицю.